Prekių katalogas

DAUGIAFUNKCIS GALĄSTUVAS BLACK 53754

  • Techniniai duomenys:

    Prietaiso tipas:daugiafunkcinis galąstuvas
    vardinė galia - 200 w
    maitinimas - 230v / 50Hz
    maksimalus ašmenų skersmuo: 50 mm
    padavimo greitis - 6000 RPM
    Galąstuvas susideda išprietaiso bazė, galąstuvai peiliams ir žirklėms, galąstuvai kaltams ir kaltams bei galandikliai grąžtams.Norėdami dirbti, tiesiog uždėkite atitinkamą antgalį, padėkite gaminį tinkamoje vietoje ir vadovaukitės instrukcijomis. nurodymus.

    Prietaisas pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų,dėmesingas detalėms ir darbo tikslumas, garantuojantis ilgą ir efektyvų įrankio veikimą. Darbo saugumo sumetimais įrenginys turi tvirtinimo angas, pro kurias galime pritvirtinti galąstuvą prie stalviršio.

    Komplekte yra 3 galandimo adapteriai, kurių dėka galąstuvas tampa universaliu galandimo įrankiu.
    Galąstuvas leidžia pagaląsti iš plieno pagamintų grąžtų ašmenis, pagaląsti peilius ir žirkles, taip pat kaltus ir kaltelius.
    Prietaisas pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, atkreipiant dėmesį į detales ir darbo tikslumą, garantuojantį ilgą ir efektyvų įrankių veikimą

    Galąsta iki 2" (50mm) pločio kaltus ir oblius. Turi reguliuojamą galandimo kampą nuo 20°-40°. Papildomas galąstuvo privalumas yra apsauginė lentynėlė, užtikrinanti papildomą saugumą, taip pat galingas magnetas, laikantis ašmenis.

    Galąsta tiesių kraštų žirkles ir peilius, taip pat gręžia

    nuo 7/64" (3,1 mm) iki 3/8" (13 mm).

    Galąstuvas užtikrina tikslų galandimą tinkamu kampu.

  • Naujienlaiškio prenumerata

    Informacija